HTML

Külső feed

Houston we have a problem

nagyonmagyar

Ebben a blogban olyan témákat hoznék fel, amelyeket "nagyonmagyarnak" tartok. Szerintem lesz ilyen.

Friss topikok

  • Amatőr: @MacChicken: Szerintem vitázni fontos. Ki- és átbeszélni. És itt is igaz; hallgattassék meg a más... (2013.08.20. 20:05) Amikor A'lmos megfogant...

Linkblog

Metrók tábla nélkül...

2011.06.06. 16:01 nagyonmagyar

Kezdjük azzal, amit egy kedves barátom mondott az elmúlt napokban. Ugyebár sokan emlékeztek a hírre, hogy a főváros a BKV-val egyetértésben kivon közel 50 metrókocsit a forgalomból. Ez volt kb. egy hónapja.

 

Namármost az elmúlt héten mondhatni igen sok metrókocsiról eltűntek a táblák. Úgy emlékszünk rá: Mitysinszkij Masinosztotelnij Zavod - és mellette az évszám. Hát ha összefüggéseket akarnék találni a dolgok között, akkor mi jönne ki:

1. A közel 50 kocsi kivonása nem lehetséges, hiszen akkor a metró nem járhatna olyan sűrűn mint mint most.

2. Akkor most mi történik: leveszem a táblát, így az utasnak nem jut eszébe utána számolni, hogy mennyi idős is a kocsi amiben utazik...

3. ...ergo nem is veszi észre, ha kigyullad alatt a szerelvény, mert nem számít rá (na jó ez egy kicsit sarkos)

4. Szépen lassan elül az izgalom és a kocsik futnak vidáman tovább, valamint a táblácskák is vagy vissza kerülnek vagy sem. És lám-lám az ügyes BKV gond nélkül vette az akadályt és nem porladt a semmibe a jó kis metró menetrend.

Hát ennyi...jó sasolást a metrón!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest bkv metró

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyonmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr192961796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása